Hem fet la Cabrilenca!

Impactes: 16

La Cabrilenca és una proposta del Club Ciclista de Cabrils que convida als participants, com expliquen a la seva web “a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral.” Es tracta d’una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: Caminant o corrent

Nosaltres, una colla que ja feia massa dies que no anàvem a caminar plegats, vam triar l’opció de fer-la caminant.

Primer, com sempre les dades i el mapa:

La Cabrilenca. Circular amb sortida i arribada a Cabrils

Fitxa:

  • kilòmetres caminats: 18’32 km
  • desnivell acumulat: 917 metres;
  • velocitat mitjana: 3’9 km/hora;
  • hores caminades: 04:40
  • data: 24/02/2019

Va caldre matinar ja que la sortida era a les 7:45 h i abans calia recollir els dorsals. El matí era “frescot” però hi vam trobar un gran ambient.

A l’entorn de les 7:30 h van sortir el que feien la cursa corrent i 15 minuts més tard el coet va donar la sortida als caminaires.

Després d’una aproximació sempre en pujada ens apropem al peu del Castell de Burriac. Passem primer per la Creu de l’Abella

Després entrem al bosc i iniciem una dura pujada fins arribar al Coll de Burriac, una pujada ben tibada.

A partir d’aquí el camí segueix amb un puja-baixa constant deixant-nos de tant en tant precioses vistes ja sia cap al Castell de Burriac i el mar al fons ja sia cap a l’interior

EL CASTELL DE BURRIAC
Serrada de Marina amb el MONTSENY al fons

La caminada transcorre amb força gent. Notem que, passat el primer avituallament hi ha força gent que opta per fer la ruta més curta (10 km) i això es nota en la densitat de gent per camins i corriols.

A mesura que passa l’estona les cames van pesant però feta la darrera parada ja sols ens queden 5 kilòmetres que fan de bon fer ja que la majoria son en baixada.

Finalment arribem al “village” cansats però contents i rebent de recompensa un entrepà de botifarra que ve molt de gust. Del tot recomanable! Recomanable la caminada! (i l’entrepà també)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *