De què va això?

Impactes: 72

Hola a tot hom i a tota dom.

Us presento lo bloc de “Lo Parte“. Us preguntareu: a Lo Parte li feia falta un bloc?

El cert és que jo també m’ho preguntava però  al final m’he decidit i espero us sigui útil. Especialment confio que serveixi per saber què en penseu de les coses que diu Lo Parte, què us agrada, que no us agrada i sobretot per poder “rajar” quan la previsió del temps ha estat un fracàs.

També em donarà la possibilitat de poder explicar-vos coses d’altres coses que m’agraden i m’apassionen com la muntanya o la cooperació entre d’altres.

Apa doncs. Ara sabeu que aquí també hi podeu dir la vostra.

Salut i gràcies per seguir Lo Parte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Lo Parte dels dijous