El Far de la Punta de la Banya

Impactes: 401

El far de La Punta de la Banya està situat a la península que dóna forma a l’àrea natural més extensa del Delta de l’Ebre, situada al seu extrem més meridional, amb la qual està unida a través de la barra del Trabucador. En aquesta península hi trobem una explotació de sal – les Salines de la Trinitat – i està limitada a l’est per la mar Mediterrània i a l’oest per la badia dels Alfacs.

Cal recordar que tota aquesta zona queda inclosa dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre, on, com en tot parc natural, les activitats humanes hi són limitades i per tant haurem de ser respectuosos amb les mateixes.

Per aquest motiu, l’accés al far de la Punt de la Banya queda limitat a l’època compresa entre el 15 de juliol i el 15 de setembre. La resta de l’any queda prohibit passejar per aquesta zona al sud de la barra del Trabucador ja que la nostra presència pertorbaria la tranquil·litat de la nombrosa comunitat de diferents espècies que ha triat aquesta zona per a niuar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *